MENU phone

Algemene informatie over Zandhorst

Auto Service Zandhorst is inmiddels een begrip in o.a. Heerhugowaard, als auto service bedrijf leveren wij full-service en onderhoud voor uw auto afgestemd op uw wensen. Betrouwbaar en snel verrichten onze automonteur experts de benodigde handelingen aan uw auto en geven u advies waar nodig. Uw auto is bij ons in goede handen!

Introductie

occasions

Occasions

Auto Service Zandhorst heeft minimaal 60 tot 70 occasions op voorraad in diverse prijsklassen en merken, ons occasions assortiment wisselt voortdurend. Occasions kunnen worden afgeleverd met APK en garantie, deze service kunnen wij leveren omdat wij onze eigen service en onderhoud afdeling hebben. Vraagt u vrijblijvend naar onze garantie pakketten.

Kom gewoon eens vrijblijvend langs en wandel rustig rond in ons wagenpark. Auto Service Zandhorst biedt u occasions aan in diverse prijsklassen dus voor elk wat wils. U bent van harte welkom en de vers kopje koffie staat altijd voor u klaar.

service-onderhoud

Service & onderhoud

In de werkplaats van Auto Service Zandhorst worden alle denkbare onderhoud en service handelingen aan uw auto vakbekwaam uitgevoerd, dit geldt ook voor reparaties. Auto Service Zandhorst kan tevens de APK-keuring van uw auto verzorgen.

Wij geven u vooraf een gespecificeerde prijsopgave voor de te verrichten werkzaamheden, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan!

IMG_7626

APK voor Campers (oprijwagens etc)

Wist u dat wij een van de weinige garagebedrijven zijn die ook campers met een wielbasis tot 4,5 meter APK kunnen en mogen keuren. En dat voor het gewone APK tarief geldend voor personenauto’s. Bel snel voor een afspraak. (Alleen voor campers voor B of B1 rijbewijs)

Auto Service Zandhorst kan alle bekende automerken leveren en onderhouden:

Opel, Ford, BMW, Mercedes, Volvo, Peugeot, Mazda, Volkswagen, Citroën etc. etc.

  • Autoservice Zandhorst 4
  • Autoservice Zandhorst 2
  • Autoservice Zandhorst 1
  • Autoservice Zandhorst 3
Bovag Autoservice Zandhorst RDW Autoservice Zandhorst

Auto Service Zandhorst

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf op industrieterrein "de Zandhorst" aan de rand van Heerhugowaard.

Celsiusstraat 27-29
1704 RX, Heerhugowaard
Noord-Holland

072-572 79 97

info@autoservicezandhorst.nl

afspraak maken