MENU phone

gumball in de polder

In 2010 is de Tafelronde 144 Heerhugowaard klein begonnen met een toertocht voor bijzondere auto’s en motoren. De intentie was een leuke, gezellige en mooie dag beleven met tafelaars en partners, maar bij de eerste koffiestop kwam het idee om er een evenement van de maken om geld in te zamelen voor goede doelen.

Zo is de Gummball in de Polder uitgegroeid naar een jaarlijks terugkerend evenement waarbij indrukwekkende cijfers horen: het evenement ging in vijf jaar tijd van elf deelnemers naar tweehonderd deelnemers. Er is al ruim 70.000 euro opgehaald voor goede doelen, er zijn inmiddels ruim 100 unieke kavels geveild, er is een oneindige hoeveelheid ‘bolletje – pijltjes’ gevolgd en ieder jaar is er mooi weer afgedwongen.

In 2019 is de Gummball weer terug. En we pakken grootser uit dan ooit. Locaties die we al jaren op onze wensenlijst hadden worden dit jaar werkelijkheid. Het niveau gaat nog verder omhoog en er wordt voor het eerst een leeftijdsgrens gesteld aan de auto’s van de deelnemers. Met het thema ‘Peaky Blinders’ gaan we terug in de tijd. Niet alleen qua kleding en extravagantie, maar ook met de deelnemende auto’s. Dit jaar gaan we echt in stijl. Met auto’s van minimaal 25 jaar oud en ouder wordt het een bont startveld.

Gummball in de Polder – ‘The Revival’ zal garant staan voor een unieke beleving en een fantastische opbrengst voor het goede doel. U kunt hier onderdeel van uitmaken door u in te schrijven. Dit jaar is er een maximaal aantal inschrijvingen van 75 auto’s en 150 deelnemers, dus wees er snel bij want alle voorgaande edities waren volledig uitverkocht.

Goede Doelen

De afgelopen jaren hebben wij samen met jullie mooie bedragen opgehaald voor vele goede doelen. Als Ronde Tafel Heerhugowaard kiezen wij vaak voor doelen uit onze eigen regio. Wij vinden (persoonlijke) binding met het doel belangrijk en tevens zien wij er graag op toe dat het geld ook echt voor 100% terecht komt bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Dit jaar zijn onze goede doelen o.a.:

Naast het hoofddoel zijn er ook nog veel kleinere doelen waar wij aan doneren. Doelen die de afgelopen jaren gesteund zijn door Ronde Tafel 144 Heerhugowaard:

 • Stichting Wensrijders
 • Het Groene Erf
 • De Roode Eenhoorn
 • Kerstpakketten voor voedselbank
 • Speeltoestel welke toegankelijk is voor rolstoelen
 • Bijdrage voor niet gedekte kosten bij de aanschaf van een booster
 • Donatie aan gezin wat door ziekte van vader en moeder niet meer weg kon
 • Auto met APK en beurt geregeld voor ongeneeslijk zieke jongeman waarvan de auto was gestolen.
 • Trailer voor tuinonderhoud gereedschap voor gehandicapten
 • Dolfijntherapie voor autistisch meisje
 • Bijdrage voor niet gedekte kosten bij de aanschaf van een traplift

Naast bovenstaande regionale bouwen wij als RT144 Heerhugowaard samen met RT144 Pune (India) een school. Dit internationale project neemt drie jaar in beslag. Het Freedom Through Education is een landelijk project wat in samenwerking met Tafels in Nederland, India en vele andere landen wordt georganiseerd. In de afgelopen jaren zijn er al meer dan 2.000.000 kinderen naar school gegaan dankzij dit project!

Doordat wij dit project in India laten begeleiden door Tafelaars aldaar weten wij zeker dat al het geld komt waar het hoort te komen. Daarnaast wordt elke euro die wij storten door de overheid in India verdubbeld. Naast de andere lopende projecten zullen wij u via deze website ook op de hoogte blijven houden van dit mooie project.

Route

Elk jaar streven wij er als Ronde Tafel naar om u de mooiste plekjes in de polder te laten zien. Voor veel deelnemers betekend dit dat zij over wegen en paden rijden die soms slechts enkele kilometers van huis zijn maar waar men nooit rijdt! Juist deze wegen maken deze toertocht zo bijzonder.

De afgelopen jaren hebben ons onder andere door de Wieringermeer, Friesland, de Schoorlse duinen en vele andere mooie plekken geleid.

Bolletje Pijltje

Dit jaar zal er aan de hand van een bolletje pijltje route worden gereden. Deze route wordt door een professioneel bedrijf uitgezet waardoor u het ultieme toertocht gevoel krijgt. De locaties voor start, lunch en eindfeest zijn dit jaar uniek.

Veiligheid

Als organanisatie doen wij er alles aan om het evenement op een leuke, gezellige maar vooral veilige manier te laten verlopen. Onder ander de professionele bolletje pijltje route en de opdrachten dragen hieraan bij. Uiteindelijk is de bestuurder van elke auto en motor verantwoordelijk voor zijn eigen weggedrag en uitstraling op andere weggebruikers. Wij willen u er graag aan herinneren dat wij allemaal met veel, vaak kwetsbare, medeweggebruikers te maken hebben. Wij vinden het fantastisch wanneer u meedoet met dit bijzondere evenement en zijn buitengewoon gelukkig als u ook met uw rijstijl een positieve bijdrage levert aan deze dag.

Op 5 Oktober 2019 is de Gummball weer terug. En we pakken grootser uit dan ooit. Locaties die we al jaren op onze wensenlijst hadden worden dit jaar werkelijkheid. Het niveau gaat nog verder omhoog en er wordt voor het eerst een leeftijdsgrens gesteld aan de auto’s van de deelnemers. Met het thema ‘Peaky Blinders’ gaan we terug in de tijd. Niet alleen qua kleding en extravagantie, maar ook met de deelnemende auto’s. Dit jaar gaan we echt in stijl. Met auto’s van minimaal 25 jaar oud en ouder wordt het een bont startveld.

Gummball in de Polder – ‘The Revival’ zal garant staan voor een unieke beleving en een fantastische opbrengst voor het goede doel. U kunt hier onderdeel van uitmaken door u in te schrijven. Dit jaar is er een maximaal aantal inschrijvingen van 75 auto’s en 150 deelnemers, dus wees er snel bij want alle voorgaande edities waren volledig uitverkocht.
Naast een waanzinnige ervaring en een fantastische dag van 9:30 tot 23:00 uur doneer je met je deelname automatisch aan het goede doel. De kosten voor de volledige dag bedragen 144 euro per persoon. Dat is volledig ALL-INCLUSIVE.

Schijf je hieronder in voor de Gummball in de Polder

Op naar de Gummball Revival!

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact op via info@gummballindepolder.nl

Kijk voor alle uitleg op www.gummballindepolder.nl

 

 • Autoservice Zandhorst 4
 • Autoservice Zandhorst 2
 • Autoservice Zandhorst 1
 • Autoservice Zandhorst 3
Bovag Autoservice Zandhorst RDW Autoservice Zandhorst

Auto Service Zandhorst

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf op industrieterrein "de Zandhorst" aan de rand van Heerhugowaard.

Celsiusstraat 27-29
1704 RX, Heerhugowaard
Noord-Holland

072-572 79 97

info@autoservicezandhorst.nl

afspraak maken